Ympärillämme riehuva koronavirusepidemia on aiheuttanut monien juhlien peruuntumisen tai uudelleen järjestelyn. Monia erittäin tärkeitäkin tapahtumia on jouduttu viettämään erittäin pienellä porukalla, jotta tartuntariski olisi mahdollisimman pieni. Myös juhlien järjestely on ollut aiempaa haasteellisempaa, sillä etenkään suurissa kaupungeissa ei ehkä ole tehnyt mieli kierrellä ympäri kauppakeskuksia etsimässä juhlatarvikkeita hauskojen juhlien järjestämistä varten.

Hauskat juhlat hotellissa

Yksi hyvä idea on järjestää juhlat upeissa puitteissa hotellissa vain lähipiirin kesken. Näin jokainen osallistuja pääsee nauttimaan hotellin upeista puitteista ja saa arkeensa pientä luksusta kaikkein lähimpien ihmisten kanssa. Hotellin tarjoama pieni hemmottelu tulee juuri nyt tarpeeseen! Eikä juhlatarvikkeitakaan tarvitse suinkaan etsiä ympäri kaupunkia, sillä Partyking toimittaa mielellään valitsemasi juhlatarvikkeet sinulle postitse. Tuotteiden selaaminen taas hoituu näppärästi kotoa käsin vaikkapa keittiön pöydän äärestä tai kotisohvalta, eikä vaadi kiertelyä ihmisten ilmoilla!

Mistä hauskat juhlatarvikkeet?

Kun haluat löytää hauskat juhlatarvikkeet näppärästi netistä, surffaile heti partyking.fi-sivustolle ja aloita tarvitsemiesi tuotteiden selailu ja vertailu! Voit selata sopivia tuotteita vaikkapa juhlien teeman mukaan. Oletko järjestämässä esimerkiksi häitä, polttareita tai syntymäpäiväjuhlia? Vai ajattelitko viettää avioerojuhlia läheisimpien ystäviesi kanssa saadaksesi heiltä tsemppiä elämäsi kenties toiseksi suurimman päätöksen tekemiseen?

Viimeksi mainittuja juhlia voi viettää humoristisissa merkeissä, vaikka sydän olisikin vielä hieman rikki avioeron vuoksi. Kenties tällaisissa juhlissa voisi juhlia tulevia sinkkuvuosia. Jos taas olo on kovin huono, voivat juhlat läheisten ystävien kanssa auttaa eronnutta selviytymään ensimmäisistä vaikeista viikoista yksin ilman puolison tukea. Tällöin esimerkiksi Partykingin Poikaystävä-tyyny voi tulla tarpeeseen ja on hyvä lahjaidea eroa surevalla. Tyynyä vasten voi itkeä ikäväänsä ja tyyny halaa silloinkin, kun vierellä ei ole ketään. Tällaisissa juhlissa voidaan nostaa tunnelmaa myös vaikkapa Girl Power -peliä pelaamalla. Muista myös tunnelmaa kohottava, teemaan sopiva musiikki!

Polttareihin löytyy Partykingiltä runsaasti hauskoja vaihtoehtoja. Polttarisankari voi pukeutua vaikkapa hevosnaamariin ja lähteä kiertelemään kaupunkia myymässä sydämenmuotoisia ilmapalloja. Teräsmiehen asu on myös hauska vaihtoehto polttarisankarille, puhumattakaan asusta, jossa polttarisankari puetaan kamelilla ratsastavaksi karjapaimeneksi. Tässä asussa on upeaa karauttaa paikalle suoraan hiekkaerämaasta!

Myös syntymäpäiväjuhlia on mukava viettää hotellissa. Tällainen vaihtoehto on kiva idea myös lapselle, joka saattaa surra sitä, että tänä vuonna suuret kaverisynttärit saattavat jäädä koronan vuoksi väliin. Pieni hotelliloma on virkistävä vaihtoehto myös lapselle ja Partykingin tuotteilla hotellihuoneeseen on helppo luoda juhliin sopiva tunnelma! Tilaa juhlia varten vaikkapa numeroilmapalloja ja kakkukynttilä, jotka julistavat lapsen täyttämää vuosien määrää. Myös numeropinata, josta löytyy lasta kiinnostavia pieniä lahjoja ja herkkuja, on loistava idea juhlien koristeeksi ja ohjelmanumeroksi! Jos lapsi harrastaa jotakin tiettyä lajia, kuten jalkapalloa tai on kiinnostunut jostakin tietystä teemasta, kannattaa tämä teema ottaa mukaan juhlakoristeluihin. Jalkapalloa harrastavalle lapselle jalkapalloteemainen koristelupakkaus, joka löytyy tietysti Partykingiltä, on loistava vaihtoehto! Käytetyt tuotteet on helppo kerätä hotellihuoneessa suoraan roskikseen juhlien jälkeen.

Author kaisa
Published
Categories Uncategorised
youplay