Nykyaikaiset hotellit panostavat lapsiperheisiin vuosi vuodelta yhä enemmän. Lapsiperheet matkustavat useammin kuin koskaan jopa pidemmille kesälomille. Matkaan valmistautuminen on todella helppoa, sillä hotellivaraukset voi hoitaa etukäteen kätevästi verkossa. Hotelleille lapsiperheet ovat kullanarvoinen asiakaskunta, sillä hotelli valitaan sekä suositusten että lapsiasiakkaisiin liittyvien erityistarpeiden perusteella. Hotellien tarjoama lapsille suunnattu ohjelma ja muut erityistarpeet auttavat vanhempia nauttimaan omasta kesälomastaan.

Lapsiperheiden lomailu on viime vuosina yleistynyt. Joskus tulee tilanteita, että raha ei kuitenkaan sillä hetkellä riittäisi lomailuun, mutta tällöin avuksi voi tulla edullinen laina, jonka voit kilpailuttaa ilmaiseksi verkossa. Lainanhakija saa vuorokauden aikana useita lainatarjouksia; ensimmäiset tulevat jo muutamien minuuttien kuluessa lainan kilpailuttamisesta. Muistathan että laina ei sido asiakasta lainan ottamiseen, vaan voit rauhassa harkita milloin lainan otat. Helposti netissä kilpailutettava laina on koroltaan edullinen, eli 4–20 %. Tutustu lainan kilpailuttamiseen verkossa jo tänään!

Mitä lapsiystävällinen hotelli tarkoittaa?

Lapsiystävälliset hotellit ovat usein tyypiltään huoneistohotelleja. Huoneistohotelleissa lomaileminen on kodinomaista ja omassa rauhassa olemista. Huoneistohotelleissa ei tarjoilla erillistä aamiaista, sen sijaan löytyy yleensä pieni keittiö pesukoneineen. Eri maissa hotellien taso saattaa huomattavasti vaihdella, joten varmuuden vuoksi kannattaa ottaa mukaan omat vuodevaatteet, kuten lakanat. Pienille lapsille voi halutessaan ottaa mukaan myös matkasängyn, joka on pieneen tilaan menevä vaihtoehto.

Ohjelmaa ja aktiviteetteja

Hotellit tarjoavat yleensä lapsille ohjelmaa sekä sisä- että ulkotiloissa. Lapsiasiakkaille ja heidän vanhemmilleen suunnattuja erilaisia aktiviteetteja ovat esimerkiksi trampoliinilla hyppely, aarrejahti, pomppulinna tai erityiset lapsille suunnatut leikki- ja pelihuoneet. Lapsille suunnattu ohjelma on normaalisti maksutonta!

Monissa perhehotelleissa on lapsille suunnattu oma ruokalista. Lapsille halutaan tarjota täysipainoista, herkullista ruokaa. Värikäs salaatti ja maistuva jälkiruoka kruunaavat aterian. Vanhemmat ovat yleensä lapsille suunnattuihin ruokalistoihin erittäin tyytyväisiä, sillä ruoka muistuttaa kotona valmistettuja tuttuja ruokia. Erilaiset keitot, pasta, lihapullat, kalapuikot, kana ja nakit ovat lasten mieleen. Ruokalista luonnollisesti vaihtelee sen maan kulttuurin mukaan, jossa lapsiperhe lomailee.

Kotimaiset hotellit hemmottelevat koko perhettä

Suomesta löytyy monia lapsiystävällisiä perhehotelleja. Seuraavassa muutama perhehotelli, ja verkosta löytyy lisää googlettamalla sanat “lapsiystävällinen” tai “perhehotelli.”

  • Hotelli Vanajanlinna, Hämeenlinna
  • Hotel Torni, Tampere
  • Hotel Katajanokka, Helsinki
  • Hetan Kota, Enontekiö
  • Scandic Hotels -perhehotellit
  • Hotelli Helmi, Turku

Lähde lomalle lapsiystävälliseen ulkomaiseen hotelliin

Seuraavassa perhematkailijoille suunnattuja ulkomaisia hotelleja USA:sta ja Euroopasta. Tule mukaan tutustumaan!

  • Universal S Loews Portofino Bay Hotel, Orlando, USA

Lomaile perheen kanssa ihanassa lämmössä sinisen meren ja Floridan auringon alla. Universal S Loews Portofino Bay Hotel, Orlando, sijaitsee aivan Universal Studios Floridan lähistöllä. Hotellista löytyy lapsille maukkaita Amerikan herkkuja lasten makuun sovitettuna.

  • Landhotel Beverland, Ostbervern, Saksa

Landhotel Beverland, Ostbervern, sijaitsee kansainvälisessä Saksassa. Landhotel Beverland -hotellissa on yli 60 eri teemoilla sisustettua huonetta. Kaikki teemat eivät välttämättä ole lasten makuun, mutta suurin osa huoneiden teemoista sopii myös kaikille perheen jäsenille lapset mukaan lukien. Kyseisessä hotellissa perheen lapset voivat halutessaan yöpyä satumaisessa Tähtien sodan huoneessa elokuvasta tuttujen hahmojen seurassa. Yöpyä voi myös todella hyvin teemaan sopivassa vedenalaisessa huoneessa. Pienempien lasten makuun sopivat loistavasti myös prinsessa- ja merirosvoteemoilla sisustetut huoneet.

  • Hotelli Legoland, Billund, Tanska

Hotelli Legoland, Billund, sijaitsee aivan tunnetun Legoland-tapahtumapuiston lähistöllä. Huoneet on sisutettu satumaisin teemoin, jolloin lapsi voi olla reipas supersankari, rohkea ritari, pelottava merirosvo tai viehättävä prinsessa. Teemoja ja huoneita löytyy, vaikka hotellissa olisi kesäaikaan myös useampia perheitä lomailemassa. Hotellista myös huone “täynnä legoja” ja iso leikkikenttä.

Lapsiystävälliset hotellit palvelevat mielellään, jotta perhe voisi nauttia täysillä lomastaan. Hotellien henkilökunta on erittäin ammattitaitoista, ystävällistä ja koulutettua. Joko sinä olet varannut lomasi perheellesi valitsemastasi lapsiystävällisesti hotellista, joita on netti pullollaan!

Author kaisa
Published
Categories Uncategorised
youplay