Tutustutaan tällä kertaa niin sanottuihin kokonaisvaltaisiin hyvinvointihotelleihin. Hyvinvointihotellit tarjoavat perinteisen ruokailu- ja majoitustarjonnan lisäksi myös erilaisia liikunta- ja terveyspalveluja. Maailma on täynnä erilaisia hotelleja, joten miten hienoa onkaan, että hyvinvointihotelleja löytyy nykyään yhä enenevissä määrin sekä Suomesta että ulkomailta. Katsotaan tarkemmin, mitä hyvinvointihotelleissa tehdään. Lähdetään tutustumaan!

Suosituista hyvinvointihotelleista löytyy todellista asiakaspalvelua, jossa jokainen asiakas huomioidaan erikseen, yksilöllisesti. Kokonaisvaltaisia elämyksiä tarjoavat hyvinvointihotellit pitävät tarjonnassaan monipuolisia virkistysmahdollisuuksia aina suloisista tyynybaareista saunaan, herkulliseen ruokailuun ja kuntosaleihin asti. Hyvinvointihotellit tarjoavat asiakkailleen myös alan ammattilaisten, eli liikuntaneuvojien, fysio- ja ravintoterapeuttien sekä Personal trainerin palveluja.

Lähde lomalle

Lähde siis itse lomalle hyvinvointihotelliin joko yksin tai yhdessä yhtiökumppanin, työtoverin tai ystävän kanssa. Pakkaa laukkuun mielisaippuaasi, kylpyvaahtoa, rentoja vaatteita, mukava t-paita ja urheilushortsit pientä liikuntahetkeä varten. Pakkaa mukaan myös annos hyvää mieltä ja paljon positiivisia ajatuksia – elämän riemua koko repun täydeltä!

Liikunnallinen lomapäivä tai työnantajan tarjoama virkistyspäivä voi sisältää vaikkapa kehonhuoltoa, joogaa, erilaisia luentoja, kuntosaliharjoittelua, runoutta, taidetta, musiikkia ja hyvää ruokaa. Kuntosalille mennessäsi sinun ei suinkaan tarvitse pukeutua parhaimpiisi vaan rento asu, kuten mukava toppi tai paita ja tavalliset urheilushortsit riittävät.

Verkkokauppa aimn.fi/ tarjoaa tuotteita joka lähtöön

Haluatko häikäistä sekä itsesi että muut paikalle saapujat uusilla muodikkailla liikuntavarusteilla? Siihen on loistava mahdollisuus! Suosittu ruotsalainen nettikauppa aimn.fi/ myy tuotteita nykyaikaiselle, itsestään huolehtivalle naiselle todella edulliseen hintaan. Vieraile yrityksen sivuilla osoitteessa aimn.fi/ ja hanki suositusta nettikaupasta itsellesi aitoa elämäniloa viestivät treenitrikoot, värikkäät urheilushortsit tai urheiluliivit. Kaikkea löytyy nykyaikaisen, liikunnallisen naisen elämään! Ja sitten vain harrastamaan tai nauttimaan rauhasta, hiljaisuudesta ja työkykyä ylläpitävästä liikunnasta lisääntyvän elämänilon merkeissä!

Hyvinvointihotellit – työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen

Useimmat yritykset haluavat tarjota työntekijöilleen tilaisuuksia hienoihin elämyksiin TYHY- ja TYKY-virkistyspäivien muodossa. Suosittu TYHY-päivä panostaa kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen, hyvään ruokaan, liikuntaan, lepoon ja vaikkapa kulttuurilliseen elämykseen työntekijöiden näin halutessa. Kulttuurillinen elämys voi olla vaikkapa hotelliin saapuvan luennoitsijan, kirjailijan, runoilijan tai vaikkapa kuvataiteilijan tuotannon kuulemista ja katsomista. TYKY-päivä vuorostaan tarkoittaa lakiin perustuvaa työkykyä ylläpitävää toimintaa. TYKY-päivän tavoitteena on parantaa ja ylläpitää työyhteisön yhteenkuuluvuutta ja jokaisen yksittäisen henkilön työmotivaatiota.

Hyvinvointihotelli muodostaa oikeanlaisen, rentoutuneen ja hyvän mielen täyttämän ympäristön, jossa myös työtovereita voi kohdata ikään kuin uudessa valossa. Työpaikkojen henkilöstö arvostaa perinteisesti todella paljon työnantajan järjestämiä TYKY- ja TYHY-päiviä, joten niitä kannattaa järjestää riittävän usein. Hyvinvointihotellit kuuntelevat mielellään työnantajien ja työntekijöiden toiveita energiaa ja hyvää mieltä tarjoavan päivän sisällöstä. Milloin sinä olet viimeksi viettänyt kyseisiä parempaan työkykyyn ja työhyvinvointiin tähtääviä päiviä?

Author kaisa
Published
Categories Uncategorised
youplay