Kesälomamatkalla tai jopa ympäri vuoden voi yöpyä sekä perinteisissä hotelleissa että ihastuttavan tähtitaivaan alla iglussa, puumajassa tai vaikkapa linnunpöntössä. Tutustutaan seuraavaksi sekä maailman että Suomen visuaalisesti hienoimpiin ja hauskimpiin yöpymistä tarjoaviin hotelleihin.

Haluaisitko kuvata ihanimmat hetket matkakohteestasi ja tallentaa ne muistoiksi? Tiesitkö, että macbook 16 -tietokone sisältää huikean suorituskyvyn lisäksi suurimman kannettavan talletustilan, johon mahtuu kuva poikineen. Ei siis muuta kuin suuntaamaan mresell.fi-verkkokauppaan, ja hankkimaan laadukas ja edullinen käytetty macbook mukaan elämäsi lomalle!

Suomen eksoottisimmat majoituspaikat

 • Emmes Retreat, Alaveteli

Emmes Retreat -hotelli tarkoittaa päätalon ja kuuden tyylikkään puumajan muodostamaa kokonaisuutta Keski-Pohjanmaalla, Alavetelin kunnassa.

 • Aurora Dome, Muonio

Taivaansininen peilityyni Torassieppi-järvi Muonion kunnassa tarjoaa jotakin todella eksoottista. Lumoavan maiseman lisäksi järven rannalle on rakennettu kaksi huomattavan suurta lumipalloa muistuttavaa kupolimaista rakennusta. Paikka on täydellinen erilaiseen majoittumiseen keskellä tarunomaista Lappia.

 • Tentsile Experience Nuuksio North – yö kahdelle puussa

Asuuko sinussa pieni seikkailija, eli oman elämäsi Tarzan tai hänen puolisonsa Jane? Sehän mukavaa, sillä nyt voit vaikkapa pienen viikonloppuloman yhteydessä tai vaikka keskellä viikkoa yöpyä kauniissa Nuuksion maisemissa. Espoon Nuuksion kansallispuisto ulottuu sekä Vihdin että Kirkkonummen puolelle, josta pääkaupunkiseudun välitön läheisyys tekee todella harvinaisen. Nuuksion Kolmoislammen rannalla voi yöpyä kahden hengen teltoissa monille matkailijoille nostalgisten partiovuosien tapaan.

 • Alman torni, Seinäjoki

Lumoavalle 1920-luvulle matkailijan vie VR:n höyryvetureiden vesitornissa sijaitseva majoituspaikka kätevine huonesaunoineen. Saunomisen yhteydessä voi pulahtaa vesitornin ylimmän kerroksen sviitissä sijaitsevaan ylelliseen poreammeeseen.

 • Hotellilaiva Wuoksi, Iisalmi

Haluaisitko yöpyä romanttisesti laivassa vailla pelkoa meren aaltojen voimistumisesta tai karille ajosta? Nyt unelmasi täyttyy, sillä Iisalmessa sijaitseva Hotellilaiva Wuoksi tarjoaa mukavaa ja edullista majoitusta. Komean aluksen hytissä yöpyessäsi sinulla on mahdollisuus nauttia upeiden maisemien lisäksi omasta ulkokannesta.

Yövy ja nauti monipuolisesta majoitustarjonnasta

 • Bengtskärin majakka

Hangon kupeessa sijaitseva Bengtskärin majakka on 46 metriä korkea ja kuusi majakanvartijahuonetta sisältävä majakka. Kauniit majakanvartijan huoneet on kunnostettu palvelemaan matkailijoita ihastuttavien maisemien ja aavan meren keskellä.

 • Rymättylän Herrankukkaro

Rymättylän Herrankukkaro ihastuttavassa Turun Saaristossa on ainutlaatuinen virkistys- ja kokouspaikka. Perinteisen kalastajatilan ympärillä sijaitseva hotelli tarjoaa yöpymistä sekä nostalgisissa perinnerakennuksissa, hotellilaiva Arkkipelaguksessa, mamman, mummon ja vaarin mökeissä tai vaikkapa missäpä muualla kuin taitavasti rakennetussa linnunpöntössä!

 • Perhehotelli Kakslauttanen

Perhehotelli Kakslauttanen sijaitsee tarunomaisessa Lapissa Saariselän kunnassa noin 250 kilometriä napapiiriltä pohjoiseen. Matkailija yöpyy satumaisen upeissa lasi-, kelo- ja lumi-igluissa, josta näkyvät Lapin erämään kauneimmat revontulet. Elämys, joka jokaisen pitäisi kokea.

Maailman ainutlaatuisimmat majoitushohteet

 • Hicksville Trailor Palace, Kalifornia, Yhdysvallat

Oletko kokous- tai virkistysmatkalla Amerikan sydämessä? Tiesitkö, että viehättävä, aurinkovoimalla toimiva motelli keskellä Kalifornian aavikkoa on jokaisen matkailijan unelma. Leirintäalue-tyyppistä majoitusta tarjoava paikka ottaa vierailijat avosylin vastaan.

 • Hotel la montana magica, Chile

Kaukainen, mutta turvallinen Chile tarjoaa sekä sykkivää kaupunkielämää, ihania hiekkarantoja että maaseudun lumoavaa rauhaa. Vietä siis taianomainen matkailukokemus keskellä vehreän kaunista metsämaisemaa. Hotel la montana magica tarjoaa vierailijoille hienoja pyöräilyreittejä, patikointi- ja kävelykierroksia, Spa- ja wellness-keskuksen sekä saunan – maistuvaa ruokaa unohtamatta. Ei siis muuta kuin tutustumaan!

 • Monte Bianco, Italia

Monte Bianco tarjoaa puolestaan todellista luksusmajoitusta vuorikiipeilijöille noin 9 300 jalan, eli 2 834,64 metrin korkeudessa. Hotelli on toimitettu helikopterin avulla aivan Mont Blanc -vuoren kylkeen. Vietä siis elämäsi loma Mont Blancilla Italian sydämessä.

Author kaisa
Published
Categories Uncategorised
youplay