Kukapa voisi väittää, että puumajat eivät olisi hauskoja? Moni kaipaa lomaillessaan erilaisia tai vaihtoehtoisia kokemuksia ja mikäpä palvelisi tätä tarkoitusta paremmin kuin puumajassa yöpyminen. Puumajaan majoittuminen antaa mahdollisuuden palata lapsuuteen ja samalla päästä lähelle luontoa. Puumajoja löytyy niin läheltä kuin kaukaakin, sillä naapurimaastamme Ruotsissa on ainakin yksi puumajahotelli, tosin melko korkeaan hintaan.

Edullisimmat majoitukset löytyvät Aasian suunnilta

Eksoottisia, edullisia elämyksiä kaipaava löytää hienoja puumajahotelleja Etelä-Aasian ja Kiinan alueelta.

Matkailijan kannattaa pitää mielessä, että hotellissa säästäessä joutuu lentolipusta maksamaan melkoisen summan, joten Aasiaan ei kannata suunnata viikonloppureissulle ainoastaan yhden majoituksen kokemiseksi.

Puumajat ovat insinööritieteiden taidonnäytteitä

Yleisesti puumajat mielletään puihin kyhätyiksi hökkeleiksi, joissa ei ole käytännöllistä yöpyä. Kuvia katsoessa kirkastuu kuitenkin ajatus siitä, että ne ovat varsinaisia nykyisen insinööritaidon taidonnäytteitä.

Puumajassa ei luonnollisesti ole hotellien tasoisia mukavuuksia, mutta mahdollinen lintujen laulu, ulkoa näkyvät upeat maisemat ja muut yksilölliset luonnonäänet antavat hienon sisällön puumaja -hotellissa yöpymiseen.

Puumajoissa yöpyvät henkilöt etsivät usein jonkinlaista seikkailua tai ainutlaatuista kokemusta keskellä kaunista luontoa rikkumattomassa hiljaisuudessa. Osa puumajahotelleista on erittäin pelkistettyjä ja asiakas voi palata hetkeksi lapsuuden ihaniin muistoihin nukkumalla yön puuhun kyhätysssä mukavassa majassa. Metsäkylän tyylikkäät puumajat on rakennettu hyväkuntoisiin mäntyihin aina parin metrin korkeuteen asti.

Author kaisa
Published
Categories Hotellit
youplay