Malediivit tunnetaan paratiisisaarena, joka on erityisesti turistien suuressa suosiossa. Täällä erityisesti luksushotellien kesken vallitsee kilpailu, jossa paikalliset hotellit pyrkivät erottumaan toisistaan, mitä ihmeellisimmin ratkaisuin. Malediiveilla pääsee majoittumaan lähes satumaisiin maisemiin, joita on hankala uskoa edes todeksi.

Elämys ei ole kuitenkaan pikkurahalla saatavissa, sillä hintana pidetään noin 5000 USA:n dollaria yötä kohden.

Huviloita uima-altailla ja meren äärellä

Malediivit ovat saariryhmä, joka koostuu enimmäkseen atolleista. Meri on läsnä joka paikassa ja saaret tunnetaan paratiisimaisesta ilmapiiristään. Monilta hotelleilta avautuu upea näköala merelle. Sää on usein tyyni ja seesteinenot, ja hellihuoneen kuistilta saattaa olla mahdollisuus kävellä suoraan siniseen mereen.

Meren äärellä on mukavaa tutkia koralliriuttoja,värikkäitä kaloja ja nauttia lämpimästä vedestä. Malediivit on tunnettu sukeltajien paratiisina, joten meressä uiminen ja sukellusharrastus ovat erittäin suosittuja. Malediiveillä on kymmenittäin luksuskohteita, joissa kaikissa on erinomainen sijainti rentoutumisen kannalta. Maisemien lisäksi lomailija voi nauttia esimerkiksi kylpylästä ja hieronnasta. Malediivien monet kohteet sijaitsevat myös matalassa rantavedessä, johon on helppo saapua veneellä tai uiden.

Lomailijan on mukavaa nauttia rauhoittavasta aaltojen äänistä ja meren huminasta ilman minkäänlaista taustamelua.

Kulinaristeille herkkua

Malediivien luksushuvilat ja hotellit hurmaavat tilojensa lisäksi myös ravintoloillaan ja monipuolisella ruokavalikoimallaan. Ravintoloissa voi nauttia aterioita, tai vaikka pyytää hotellia järjestämään piknikin paikallisella rannalla.

Saatavilla on myös herkkuja luomupuutarhoista ja ruoanlaittokursseja maailman parhaimpien kokkien johdolla.

Author kaisa
Published
Categories Hotellit
youplay