Joillakin ihmisillä on virheellinen mielipide siitä, että hotellin asiakas saa huoneesta maksettuaan viedä mukanaan tavaraa

sieltä. Kyseessä on kuitenkin selkeä varkaus, sillä hotellissa maksat aina yöpymisestä ja ruoasta juomineen, et hotellin huonekaluista tai muista tavaroista. Kannattaa pitää mielessä, että kaikki varastettu tavara näkyy hotellin hintatasossa ja huoneiden hinnoissa. Jos tavaraa katoaa paljon, aiheuttaa tämä luonnollisesti myös hotellille kuluja ja sitä kautta hotelli joutuu nostamaan oikeutetusti huoneiden hintoja.

Saippuat ja pesutarvikkeet ovat hotellin ominaisuutta

Hotellihuoneiden tiloissa oleva tavara on hotellin omaisuutta, on se sitten iso tai pieni tavara. Asiakkaiden käyttöön tarkoitetut pienet shampoopullot ja saippuat häviävät toisinaan asiakkaiden mukaan, mutta ne on tarkoitettu hotellihuoneessa asumisen aikana tapahtuvaan käyttöön, eli peseytymiseen.

Pyyhkeet ja huonekalut omistaa hotelli

Hotellin kaikki kalusteet ovat luonnollisesti hotellin omaisuutta, eivätkä hotellivieraat voi viedä mukanaan pöytälamppuja, astioita, hiustenkuivaajia, kaukosäätimiä tai vaikka tyynyjä. Pyyhkeet ja lakanat on tarkoitettu asiakkaan henkilökohtaiseen käyttöön, mutta ne ovat kuitenkin hotellin omaisuutta ja ne jätetään käytön jälkeen aina pesutiloihin. Huoneissa olevat minibaarin pullot ovat tarjolla asiakasta varten, mutta ne pitää ostaa, jos niitä haluaa nauttia. Minibaarista käytetyt pullot ja muu mahdollinen suolainen välipala laskutetaan aina asiakkaan hotellilaskussa hänen kirjautuessaan ulos hotellihuoneesta.

Author kaisa
Published
Categories Majoitusvinkit
youplay