Oletko joskus haaveillut oman hotellin tai muun majoitusliikkeen pyörittämisestä ja nyt on aika tehdä unelmista totta? Upeita kartanoita ja muita majoitusliikkeeksi sopivia tiloja voi löytää Suomea edullisemmin esimerkiksi Virosta tai Espanjasta ja näin omista unelmista voi tehdä totta! Esimerkiksi monissa skandaaleissakin ryvettynyt Kalle Palander on pyörittänyt puolisonsa kanssa Virossa toimivaa majoitusliikettä, joka toimii upeassa kartanossa.

Remonttitarpeita

Toisinaan, tai oikeastaan aika usein, myynnissä olevat tilat kuitenkin tarvitsevat remonttia ennen kuin ne soveltuvat majoituskäyttöön. Joskus tarvitaan massiivista remonttia, kun taas toisinaan pieni pintaremontti riittää. Uusilla tapeteilla saa jo paljon aikaan. Löydät tästä artikkelista hyviä vinkkejä hotellin pieneen pintaremonttiin tapettien avulla.

Mistä laadukkaat tapetit?

Laadukkaat tapetit on helppo hankkia verkon kautta. Selailu ja erilaisten vaihtoehtojen vertailu kannattaa aloittaa Kotitapetti-sivustolta. Tilaaminen on nopeaa ja edullista ja verkkokauppa tarjoaa maksuttomat toimitukset. Tarjolla on perinteisten tapettien lisäksi myös valokuvatapetteja sekä mahdollisuus tulostaa hotellisi tapettiin haluamasi kuva. Kannattaa tutustua myös sivuston Outlet-valikoimaan.

Sivusto tarjoaa myös upean hintatakuun luvaten, että sivustolta löydät johtavat tapettien tuotemerkit edullisimpaan markkinahintaan. Erilaisten vaihtoehtojen selaaminen ja vertailu on helppoa, sillä kaupan monet ominaisuudet helpottavat juuri sinun hotelliisi sopivien tapettien metsästämistä. Verkkokaupasta löytyy kätevät hakutoiminnot sekä suodattimet, joten voit hakea sopivia tapetteja esimerkiksi tapetin värin tai kuvion perusteella. Voit etsiä hotelliisi sopivaa tapettia jopa käyttämällä tapetin valmistajan tuotenumeroa hakuehtona.

Miksi tapetit kannattaa hankkia verkosta?

Tapettien tilaaminen verkosta kannattaa, sillä tulevalla hotelliyrittäjällä on usein sekä aika että raha tiukoilla ja verkkokauppoja suosimalla voit säästää näitä molempia! Verkkokauppojen ansiosta sinun ei tarvitse juosta ympäri kaupunkia tapettiostoksilla vertailemassa ja kyselemässä erilaisista tapettimalleista, vaan voit tehdä vertailun näppärästi vaikka suoraan paikan päällä hankkimassasi kiinteistössä. Yleensä verkkokauppojen hinnat ja valikoimat ovat myös vähintäänkin kilpailukykyiset tapetteja myyvien kivijalkaliikkeiden vastaaviin verrattuina. Kotitapetti.fi-sivusto onkin oivallinen apuväline sinulle, joka tarvitset kerralla useamman rullan laadukasta tapettia, nopeasti, näppärästi ja edulliseen hintaan.

Tapetti tunnelman mukaan

Tapetti kannattaa aina valita huoneeseen toivomasi tunnelman mukaan. Hotellissa voi vallita esimerkiksi erityisen romanttinen tai neutraali tunnelma ja tapetti kannattaa valita tämän mukaan. Eri huoneissa voi toki vallita erilainen tunnelma ja niitä voidaan jopa markkinoida erilaisille asiakaskunnille, kuten häämatkalaisille, perheille tai työmatkalla oleville asiakkaille. Kannattaa tutustua Kotitapetin Tapettioppaaseen, joka kertoo erilaisista tarjolla olevista tapettityyleistä ja antaa vinkkejä oikeaoppiseen tapetointiin. Jos aiot asentaa tapetit itse ja säästää näin rahaa, kannattaa tutustua sivuston askelittain eteneviin tapetointiohjeisiin huolellisesti.

Voit jopa selailla tapetteja niiden tyylin mukaan. Valitse vaikkapa geometrinen / abstrakti tyyli ja näet, millaisia vaihtoehtoja verkkokauppa tarjoaa tätä tyyliä suosivalle asiakkaalle. Esimerkiksi retrotyyliä hakevalle sisustajalle erilaiset retro-tapetit, kuten Retro – 5470, Retro – 5471 tai Retro – 5473 voivat olla hyviä vaihtoehtoja ja tuoda hotelliin haluttua retrotunnelmaa. Modernimpaa geometrista tyyliä suosivan sisustajan kannattaa tutustua esimerkiksi näyttävään Lines Wallpaper – 171 -tapettiin. Usein jo pelkästään yhden tehosteseinän tapetoiminen riittää eikä kaikkia seiniä tarvitse välttämättä tapetoida.

Author kaisa
Published
Categories Uncategorised
youplay